Mitä uusia trendejä Android-sovelluskehityksessä?

Internet-buumi on vienyt meidät vaiheeseen, jossa elämme mobiilisovellusten buumia. Ja kuten mikä tahansa tekniikka menee, Internet, matkapuhelimet ja mobiilisovellukset – mikään näistä ei voi selviytyä ilman jatkuvaa etenemistä joksikin uudeksi, poikkeukselliseksi, eli joksikin, joka työntää sitä eteenpäin.

Koska tarve luoda yhä kehittyneempiä mukautettuja sovelluksia, myöhemmin tarve palkata Android-sovelluskehittäjiä, joilla on silmää trendikkäisiin ja loistaviin, on myös lisääntynyt.

Samalla kun nämä kehittäjät tekevät mahtavaa työtä, katsokaamme, mikä on heidän silmäinsä vangitseva Android-sovelluskehityksen lupaavimpina trendeinä nykyään:

Puettavat laitteet

Wearable on muuttanut elämäämme tänään. Juuri kun luulimme, että kannettavan teknologian tekeminen olisi uskomatonta, puettava vei tekniikan siirrettävyyden ja siten Android-sovelluskehityksen uusiin korkeuksiin. Olipa kyse terveydenhuoltobrändeistä tai yleisemmin ympärillämme olevista urheilu- ja fitnessbrändeistä – erilaisilla sensoreilla puettavasta on tullut todella yleistä.

Ja sitten on sovelluksia, jotka tukevat tällaisia laitteita. Nämä sovellukset on suunniteltu siten, että niiden algoritmi toimii yhdessä puettavan laitteen kanssa, jolloin saat etsimäsi tuloksen tai tiedot suoraan matkapuhelimesi näytöllä. Android-sovelluskehittäjät ovat siksi melkein aina innokkaita työskentelemään tällaisen tekniikan kanssa.

Majakkatekniikka

Yksi hämmästyttävämmistä käyttötavoista siitä, mikä alun perin oli saatavilla vain iOS-laitteille, Beacon Technology on nyt lähes jokaisen Android-sovelluskehitysyrityksen luoma. Se on viimeaikainen trendi, joka on saamassa jalansijaa varsin vaikuttavasti koko Android-sovelluskehityksen järjestelmässä.

Yksi tämän tekniikan tunnetuimmista ominaisuuksista on helppo jäljittää sijainti ja sen monitoimintoisuus. Beacon-teknologian parhaita käyttötapoja ovat olleet kaikenlaisten vaarojen havaitseminen hotelleissa perinteisten hotellihuoneiden avainten sijaan, joidenkin lentoyhtiöiden asiakasyhteyksien parantaminen lentokentillä, tietyn paikan lämpötilan havaitseminen ja jopa joidenkin vähittäiskaupan suurimpien toimijoiden toimesta.

Lisätty todellisuus ja virtuaalitodellisuus

Sellainen on AR:n ja VR:n hype nykyään, että ihmiset haluavat palkata erityisesti Android-sovelluskehittäjiä, mikä puolestaan ​​saa mobiilisovellusteknologian saavuttaa entistä korkeammat. Emme voi koskaan sanoa, että hype on turhaa. Lisätty todellisuus ja virtuaalitodellisuus ovat todella olleet nykyisen teknologian kulmakivi.

VR:n avulla voit luoda täysin uudenlaisen todellisuuden loppukäyttäjille. Se on huipputeknologiaa, jonka avulla ihminen tuntee tilanteen aivan kuten tosielämässä kuuloaan ja näköään stimuloimalla. Sitä käytetään paljon esimerkiksi elokuvissa (3D-elokuvien tekemiseen), peleissä, viihteessä, lentäjien lentosimulaattoreissa ja niin edelleen. AR puolestaan stimuloi kuulo-, tunne- ja hajuaistia ihmisessä, mikä saa hänet hieman hämmentymään siitä, mikä on todellista ja mikä ei.

Siksi Android-sovelluskehitys on löytänyt AR:lle käyttöä useilla aloilla, kuten peleissä, videoiden tekemisessä ja jopa lääketieteen alalla auttamaan PTSD:n (Post Traumatic Stress Disorder) hoidossa tai suorittamaan etäleikkauksia ja niin edelleen.

Pikasovellukset

Meillä on myös Googlen Android-sovelluskehittäjien kehittämiä pikasovelluksia. Etkö ole koskaan tarvinnut sovellusta vain lyhyen aikaa, kunnes saat tietyn asian valmiiksi, ja sitten sovellus istuu siellä ja syö puhelimen muistia ilman syytä.

Tämän pikasovellustekniikan avulla voit ladata vain osan tarvitsemastasi sovelluksesta koko sovelluksen sijaan yhdellä napsautuksella. Se on samanlainen kuin kuinka koko verkkosivusto ei lataudu; vain web-sivu kerrallaan.

Sovelluksen sisäiset maksut

Olemme menossa kohti käteisvapaata yhteiskuntaa. Ja kun jokainen verkkosivusto nykyään myös omistautuu mobiilisovelluksensa tekemiseen, miten ympärillämme olevat Android-sovelluskehittäjät eivät ajattele sovelluksen sisäisiä maksuja? Verkkokauppa ja sovellukset kulkevat nykyään käsi kädessä, ja siksi verkkomaksut ovat erittäin tärkeä osa Android-sovellusten kehitysprosessia.

Lisäksi Googlen uusi Android Pay hyötyy sekä myyjille että ostajille. Erityisesti tämän sovelluksen suojausominaisuutta pidetään useimpia parempana, ja siksi suurena eduna nähdään, että käyttäjät tallentavat henkilökohtaiset tietonsa, mukaan lukien luotto-/pankkikorttitiedot, ilman pelkoa.

Android-sovelluskehitys ei ole koskaan ollut vain kokeiltuja menetelmiä tai ideoita; kyse on aina ollut innovaatioista, ainutlaatuisuudesta ja nykyisten sovellusten säännöllisestä päivittämisestä. Ja kuten joka vuosi, myös tänä vuonna on onnistuttu näkemään Android-teknologian etenemisen uudelle ja korkeammalle tasolle, joka tyydyttää helposti laajimman asiakaskunnan ympäri maailmaa.

Comments are closed.