Liiketoiminta

Yleisiä sähkötalon johdotusvirheitä, joita sinun on vältettävä

494Views

Talo ei ole täydellinen ilman hyvää tunnelmaa, valoja, tuulettimia, lämmitysjärjestelmiä ja kaikkia muita sähkölaitteita, jotka mahdollistavat kodin hoidon. Siksi johdotuksesi on oltava täydellinen. Valitettavasti useimmat asunnon omistajat ja jopa sähköasentajat tuskin saavat sen oikein. He tekevät yleisiä johdotusvirheitä, jotka joskus päätyvät sytyttämään kodinsa tuleen. Tässä mielessä varo seuraavia kieltoja talosi johdotuksessa.

Suojaa johdot ruuveilta ja nauloilta

Sähkökaapeleiden ja puurungon välisen välyksen tulisi olla vähintään 1 tuuma. Tämä saattaa kuulostaa liian suurelta aukolta, mutta ei ole. Kuten huomaat, on tärkeää, että talo näyttää kauniilta, mutta on tärkeämpää, että talo on turvallinen. Rako menee pitkälle estääkseen johtojen puhkeamisen ruuveilla ja nauloilla, jotka on lävistetty ulkoisesti seiniin.

Älä koskaan ruuhkaise reikää, jossa on paljon johtoja

Ei ole väliä onko johdot eristetty. Reiän tai putken ruuhkautuminen, jossa on enemmän kuin tarpeeksi johtoja, voi helposti aiheuttaa kitkapalovammoja, mikä lopulta jättää johdot paljaiksi. Muista, että kaikki talon johdot ja kaapelit on suunniteltu sopimaan kotitalouksien olosuhteisiin. Tämä selittää, miksi on erittäin tärkeää korjata kaapelissa havaitsemasi häiriö mahdollisimman pian. Huomaa, että paras aika havaita tällaiset häiriöt on syöttää kaapelit ja johdot reikiin.

Älä koskaan sekoita matalajännitekaapeleita verkkojännitekaapeleihin

Tämä tapahtuu enimmäkseen ihmisten kanssa, jotka tietävät vähän tai ei ollenkaan eri kodinkoneisiin käytetyistä johdoista. Jotkut tietävät eron, mutta kiireessä johdotuksen suorittamiseksi he sekoittavat kaikenlaisia ​​johtoja. Matala- ja verkkojännitekaapelit aiheuttavat häiriöitä puhelin- ja elektronisten laitteiden välillä. Tämä johtaa lopulta tuleen, joka on viimeinen asia, jonka haluat kuulla samassa lauseessa kotisi kanssa.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara