Terveys

Vapauta itsesi kiinalaisella akupunktiolla!

467Views

Kiinalainen akupunktio on lääketieteellisesti todistettu ja hyväksytty hoito, joka hoitaa ja parantaa monia potilaita ympäri maailmaa. On monia, jotka suosivat akupunktiota muihin sairauksiin verrattuna. Se voi parantaa erilaisia ​​sairauksia ja poikkeavuuksia. Se on pohjimmiltaan hoito, joka stimuloi oikeat kehon osat toimintaan, jotta ne aktivoituvat ja auttavat kehoa tekemään itselleen hyvin. Se vaatii kärsivällisyyttä, mutta ei kemikaalien saantia, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset kohti akupunktiota.

Kipu

Usein tapahtuu, että hallitsemattomista kipuista kärsivät ihmiset ovat immuuneja särkylääkkeille, eivätkä lääkkeet enää auta heitä. Tällaisille potilaille akupunktio on täydellinen ratkaisu, koska se ei sisällä lääkkeiden saantia ja on yksinomaan terapeuttista. Se voi parantaa monenlaisia ​​kipuja koko kehosta. Yleisimmät kipuhoidot tehdään potilaille, joilla on ongelmia selässä ja hartioissa.

Hedelmällisyys

Hedelmällisyyteen ja synnytykseen liittyvien ongelmien tiedetään myös parantuvan tällä tavalla. Jos et tule raskaaksi ja lääkärisi näyttää luopuneen sinusta, kokeile akupunktiota, koska se näyttää ihmeellisiä tuloksia ihmisille, joiden mielestä heillä ei ole enää toivoa. Lapsettomuuden lisäksi epäsäännölliset kuukautiset, munasarjasairaudet ja polysystinen oireyhtymä ovat parantuneet tämän kautta.

Syöpä

Se auttaa syöpäpotilaiden hoidossa, koska se on stressiä lievittävä hoito, jossa kipua sanotaan vähentävän. Potilaat reagoivat enemmän säännölliseen hoitoonsa akupunktion jälkeen. Tämä johtuu siitä, että heillä on nyt vähemmän kipuja kemoterapian jälkeen ja heillä on myönteisempi näkemys elämästä.

Aivohalvaus

Akupunktio ei välttämättä auta vähentämään aivohalvauksen riskiä; mutta se voi säästää potilaan vakavista aivohalvauksen jälkeisistä olosuhteista. Se auttaa potilasta pysymään poissa aivohalvauksen aiheuttamista hermovaurioista ja muista toimintahäiriöistä.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara