Ostokset

Kuinka paljon sinun pitäisi maksaa huipputason turvajärjestelmästä?

220Views

Puhu arvokkaista kodeista ja niiden ominaisuuksista ja niin varmasti kuin yö seuraa päivää, et menetä mitään turvajärjestelmistä ja turvapalveluista. Mutta kuinka paljon sinun pitäisi maksaa hyvästä järjestelmästä? Tähän ei ole varmaa vastausta melko ilmeisistä syistä. Saatat joutua maksamaan jopa 2000 dollaria hienostuneesta järjestelmästä tai jopa enemmän. Toisaalta saatat joutua käyttämään vain 500 dollaria arvohintaisiin järjestelmiin. Kuten olet ehkä arvannut, ero on valitsemasi järjestelmän tuotemerkillä ja ennen kaikkea käytetyllä tekniikalla.

Asennuskustannukset

Suurin osa yrityksistä veloittaa asennuksesta vähintään 90 dollaria. Muista, että vaikka olet maksanut asennuksen, joudut maksamaan kuukausittaisesta valvonnasta. Tämä voi olla 20–100 dollaria, mutta keskimääräinen hinta on yleensä 30 dollaria. Muista myös, että useimmat yritykset vaativat yhden tai kolmen vuoden sopimukset, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan enemmän.

Houkuttimet

Älä huoli, jos kaikki harkitsemasi järjestelmät jäävät budjettisi ulkopuolelle. On olemassa väärennettyjä ulkokameroita, jotka näyttävät todellisilta, ja vilkkuvat valot. He ostavat alle 10 dollaria!

Hälytysjärjestelmät

Sinun on valittava kiinteiden ja langattomien hälytysjärjestelmien välillä. Ensimmäinen on luotettavampi kuin jälkimmäinen. On kuitenkin huomattava, että yhden asentaminen voi olla työvoimavaltaista. Reiät on porattava seiniin ja muita johdotustöitä saatetaan tarvita. Huomaa myös, että kustannukset nousevat, jos palkkaat ammattilaisen asentamaan järjestelmän puolestasi.

Samaa ei voida sanoa langattomista järjestelmistä. Yksiköillä, jotka vaihtelevat vain 99 dollarista yli 500 dollariin, voit olla varma, että säästät rahaa, jota muuten olisi käytetty ammattilaisen maksamiseen. Älä välitä siitä, että jotkut langattomat järjestelmät ovat yhtä tehokkaita kuin langalliset. Huomaa kuitenkin, että langattomat järjestelmät voidaan helposti poistaa käytöstä langattomiin järjestelmiin verrattuna.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara