Koti

Keramiikkalaattojen todelliset kustannukset paljastettu!

298Views

Budjetti on varmasti yksi tärkeimmistä asioista, joita asunnonomistajat harkitsevat ennen kodin uusimishankkeiden toteuttamista. Tässä huomautuksessa ei ole haittaa pienelle otteelle ensin kynä ja paperiarkki laskeaksesi kuinka paljon lattialaatat olet aina halunnut maksaa. Tällä tavalla käytät rahaa viisaasti ja saat siitä arvoa. Harkitse seuraavia vinkkejä työskennellessäsi budjetin parissa ja pelatessasi numeroilla:

Hinta

Lattialaattojen hinta riippuu usein niiden mallista ja siitä, mihin ne asennetaan. Hinta riippuu myös asuinpaikastasi, koska toimitus- tai lähetyskulut lisätään ostettavien laattojen hintaan. Vältä ostoksia verkossa tai kaupasta, joka on kaukana asuinpaikasta.

Design

Mitä hienostuneempi ja houkuttelevampi malli on, sitä enemmän maksat siitä. Massiivinen hintalappu ei saisi olla huolissasi, lähinnä siksi, että kalliit laatat kestävät usein kauan. Sama tapaus koskee malleja, joista asunnon omistajat pyrkivät välttämään ylläpitokustannuksia. Mitä ikinä menetkin, varmista, että saat vastinetta rahallesi. Varmista myös, että kotiin menevä muotoilu sopii ja täydentää huonekalujasi ja muita sisustustasi. Mene malleihin, kuten

• Terrakotta
• Lasitettu
• Posliini
• eksoottiset kuviot (lasi ja mosaiikki)

Muut kustannukset

Älä unohda ottaa huomioon olemassa olevien laattojen poistokustannuksia. Aluslattian valmistelu, maalaus ja tarvittavat materiaalit ovat vain joitain asioita, jotka tulisi sisällyttää budjettiisi. Jos koko projekti näyttää sattumalta liian kalliilta, keskustele laatat toimittavan jälleenmyyjän kanssa. Suurin osa heistä rahoittaa hanketta ja antaa asunnon omistajille mahdollisuuden maksaa erissä. Tämä on älykäs vaihtoehto, joka kannattaa harkita, jos budjetti on tiukka.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara