5 pientä vinkkiä, jotka auttavat sinua järjestämään keittiön kuin koskaan ennen

Jos et osaa järjestää asioita, löydät aina ongelmia ja joitain niistä voi esiintyä keittiössä. Se on hauskaa, koska voit itse ottaa takaisin keittiön hallinnan melko helposti, mutta sinun on vain opittava muutama temppu ensin. Keskustelemme joistakin niistä juuri nyt, ja toivottavasti voit suorittaa joitain näistä pienistä tehtävistä tänä viikonloppuna, jotta keittiösi voi tulla järjestäytyneemmäksi kuin koskaan.

Ryhmittele kohteesi yhteen

Tiedätkö missä kaikki asuu keittiössäsi vai huomaatko usein etsivänsi asioita, koska ne eivät ole siellä, missä odotat heidän olevan. Jos olet jälkimmäisessä ryhmässä, olet hyvässä seurassa, mutta älä huoli siitä enää, koska on temppu, jonka avulla voit estää sen tapahtumisen. Aloita ryhmitellä kaikki yhteen ja kun yrität löytää jotain tulevaisuudessa, tiedät mistä aloittaa etsiminen, ja sen löytäminen vie noin 2 sekuntia.

Käytä paljon kirkkaita astioita

Kirkkaat astiat ovat hienoja, koska voit heittää niihin mitään ja näet nyt, mikä on kunkin astian sisällä katsomalla sitä. Jos päätät mennä värillisiin astioihin, takaan, että joudut usein avaamaan muutaman niistä löytääksesi etsimäsi. Se on myös hieno tapa pitää kaikki siistinä, koska yksittäiset asiat eivät makaa kaikkialla. Voit heittää pastaa, kastikeseoksia, riisiä, kastikkepaketteja tai mitä tahansa muuta, jos luulet sen olevan hyödyllistä.

Ripusta muutama hylly

Olisit yllättynyt siitä, kuinka paljon ylimääräistä säilytystilaa voit luoda ripustamalla muutama hylly seinillesi. Jos ripustat ne oikeisiin paikkoihin, ne eivät esty, eikä sinun tarvitse avata mitään ovia nappaamaan jotain, jos se makaa hyllysi päällä. Jos olet varovainen, voit lisätä tiettyjä asioita hyllyillesi, joten se lisää myös huoneesi sisustusta. Maustelaatikot ovat täydellinen esimerkki siitä, mikä tekee huoneestasi kauniimman, kun ne ovat ylpeinä esillä.

Jaa laatikot

Keittiön laatikot voivat usein olla melko syviä ja niissä on paljon tilaa jokaisen sisällä, mutta tämä ei ole hyvä asia, jos kaikki on pinottu päällekkäin. Mitä teet, kun haluat napata jotain, joka istuu alareunassa? Luo paljon melua, kun kaivaa läpi kaiken päästäksesi haluamaasi. Tämä ongelma voidaan ratkaista helposti, ja se vaatii vain käyttämään jakajia, joiden avulla voit tallentaa tiettyjä asioita erikseen, jolloin pääset niihin helposti.

Tyhjennä kaikki kaapit

Lyön vetoa, että keittiökaappeissasi on asioita, joita et edes tiennyt, että olit vielä siellä näiden vuosien jälkeen, joten jos et käytä niitä, on ehkä aika päästä eroon niistä. Aluksi sinun on vedettävä kaikki irti kaapistasi ja asetettava ne työtasoillesi. Mene vain hulluksi ja aloita heittämällä asioita pois, jos et ole käyttänyt niitä vuosia, koska on erittäin epätodennäköistä, että käytät niitä uudelleen, ja asioiden pitäminen sen vuoksi estää sinua olemasta todella siisti keittiö.

Se ei vie kauan

Ei vie kauan suorittaa kaikki, joista olemme tänään puhuneet, mutta kun kaikki on tehty, se tuo sinulle niin paljon iloa. Järjestämätön keittiö on kamala, ja sen on ajoittain jätettävä sinut turhautuneeksi, joten lopeta se mahdollisimman pian.

Comments are closed.