5 pientä tapaa tehdä kesälomastasi erityisen erikoinen tänä vuonna

Kun olet työskennellyt ahkerasti koko vuoden ajan, haluat kesäloman olevan hämmästyttävä, mutta miten voit taata, että tämä tapahtuu? Palaatko lomastasi aina valtava hymy kasvoillasi? Katsokaa muutamia asioita, joita voit tehdä lomastasi erityisen erikoiseksi tänä vuonna, ja yritän ehdottomasti muistaa kaiken ennen kuin on aika lähteä tielle.

Yritä hidastaa

Voit tehdä vain niin paljon asioita, kun olet poissa, mutta yrittää täyttää niin monta aktiviteettia yhden tai kahden viikon lomalle on huono idea. Et saa maistella hetkeä, koska kiirehdit aina paikasta toiseen. Jos nautit jostakin, sinun pitäisi hidastaa ja viettää mahdollisimman paljon aikaa tällä hetkellä. Päätä, mitä todella haluat tehdä ennen kaikkea, ja kaikki ylimääräinen, jonka voit puristaa, voi laskea bonukseksi.

Palkkaa oma opas

Monet ihmiset rakastavat tutkia itse, eikä siinä ole mitään vikaa, mutta mieti tarkkaan, olisiko kokemus parempi, jos palkkasit oppaan. He voivat kertoa sinulle asioita, joista et koskaan saa tietää itse, ja ne voivat myös säästää paljon aikaa. Ne maksavat ilmeisesti rahaa, etkä voi palkata joku viemään sinut kaikkialle, mutta oppaan palkkaaminen tietyissä tilanteissa on sijoituksen arvoinen ja olet iloinen, että teit sen.

Tutustu paikallisiin

Olen yllättynyt siitä, kuinka moni haluaa matkustaa uuteen maahan, ja saavuttaessaan he eivät edes yritä kommunikoida paikallisten kanssa. En puhu mainoksista, jotka haluavat saada rahaa, vaan varsinaisista ihmisistä, jotka asuvat siellä, missä vierailet. Ehkä sinut kutsutaan jonkun kotiin keitetylle illalle yhdessä yössä? Et koskaan tiedä mitä odottaa, mutta voit lyödä vetoa, että useimmat ihmiset voisivat jakaa kanssasi upeita kauppoja, jotka pysyvät muistissasi ikuisesti.

Älä lue arvosteluja

Lomalla pyritään kokemaan uusia asioita, eikä sitä tapahdu, jos aloitat online-arvostelujen lukemisen tietyistä ravintoloista, joita haluat kokeilla, tai rannoista, joita sinun tulisi välttää. Sen sijaan, että kokisit uusia asioita, seuraat suunnitelmaa sen takia, mitä jotkut muukalaiset Internetissä kertoivat sinulle. Meillä kaikilla on erilainen maku ja aina tulee joku, joka vihaa kaikkea mitä rakastat. Jos olet spontaani, tunnet olosi paljon vapaammaksi, kun olet poissa, ja se on koko loma.

Saavu lentokentälle tyylikkäästi

Yksi suurimmista asioista, joita usein unohdat, on pääsy lentokentälle. Luulen, että lomasi alkaa, kun lukitset oven, joten miksi et saa limusiinipalvelua noutamaan sinut kotoa ja ajaa lentokentälle? Niin kauan kuin ei ole aikaisin aamulla, ei ole mitään vikaa nauttia muutama lasillinen samppanjaa aloittaaksesi lomasi räjähdyksellä. Itse asiassa samppanjaa ei ole koskaan liian aikaista, joten nauti juomastasi riippumatta siitä, milloin lentosi on.

Ennen kuin tiedät sen

Lomiesi täytyy lopulta päättyä, mutta luulen, että jos teet kaiken, mistä olemme tänään puhuneet, olet paljon onnellisempi siihen mennessä, kun sinun on astuttava koneelle palataksesi kotiin. Sitten voit työskennellä kovasti vielä vuoden ajan, ennen kuin teet sen uudestaan.

Comments are closed.