Featured

5 meikkivinkkiä seksikkäämmälle ja kutsuvammalle kylpyhuoneelle

700Views

Kylpyhuoneesi saattaa tarvita hyvää uudistumista, mutta onko sinulla vielä aavistustakaan, mitä aiot tehdä vielä? Jos sinulla ei ole aavistustakaan, haluaisin tarjota sinulle muutaman ehdotuksen tänään. He käsittelevät muutamia asioita, mutta viime kädessä kylpyhuoneesi tulisi näyttää seksikkäämmältä ja tuntea olonsa tyytyväisemmäksi, kun kaikki muutokset on tehty. Vaikka et olisikaan innokas ideoihin, ne saattavat herättää muita mielessäsi.

Pyyhe lämmittävä laatikko

Suihkussa astumisessa ja suuren puuvillapyyhkeen käärimisessä on jotain maagista, mutta voit viedä asiat seuraavalle tasolle melko helposti. Asenna vain pyyhelämmityslaatikko kylpyhuoneeseesi ja se on paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt. Jos luulet normaalin pyyhkeen olevan hyvä, odota, kunnes käärit esilämmitetyn pyyhkeen ympärille. Se on vielä parempi talvella, kun sinusta tuntuu, että jäät jäät kuoliaaksi ja heti kun sammutat kuuman veden ja astut ulos suihkusta.

Heitä muovi pois

Ehkä olet jo käyttänyt tuhansia kylpyhuoneeseesi, joten eikö sinusta usko, että sen roskaaminen muovisella shampoolla ja kylpysuolapulloilla on hieman epämiellyttävää? Se on sama kuin rahan käyttäminen Ferrariin ja sen asentaminen peruspyörillä, jotka näkisit vanhalla Fordilla. Osta ihania lasipulloja ja voit kaataa shampoosi, hoitoaineesi ja kylpysuolasi niihin ja sitten heittää muovin. Ne näyttävät paljon mukavammilta istuessasi kylpyhuoneessasi ja niistä tulee jopa osa sisustusta.

Valitse oikeat laatat

Hyvä uutinen on, että kylpyhuoneen laatat eivät ole liian kalliita asioiden suuressa järjestelmässä, ja jos sinulla on DIY-kokemusta, pystyt todennäköisesti asentamaan uudet itse. Ajattele kovasti niiden muuttamista mielenkiintoisemmiksi, jos sinulla on tällä hetkellä vain perusvalkoisia laattoja. Sinun ei tarvitse hullua villien värien ja kuvioiden kanssa, mutta jos olet valikoiva, olen varma, että voit valita laatat, jotka ovat paljon miellyttävämpiä kuin seinilläsi tällä hetkellä olevat peruslaatat.

Yritä mennä syvemmälle

Luuletko, että syvät lavuaarit ja kylpyammeet ovat käytännöllisempiä kuin matalat? Ehkä he ovat, mutta epäilen siksi useimmat ihmiset ostavat niitä ensinnäkin. Syy siihen, miksi he valitsevat syvät nieluja ja ammeita, johtuu siitä, että he voivat ottaa yksinkertaisen kylpyhuoneen ja muuttaa sen sellaiseksi, mitä voit odottaa 2000 dollaria per yö hotellihuoneessa. Onneksi jos päätät asentaa jommankumman näistä asioista, ne eivät todellakaan maksa niin paljon ja voit käyttää niitä vuosia yhden tai kahden yön sijaan.

Asenna uudet hanat

Kun ostit kylpyhuoneesi varusteet, lyön vetoa, ettet kiinnittänyt liikaa huomiota hanoihin, koska olisit ollut enemmän huolissasi suurista asioista, kuten kylpyamme ja wc. Yritykset voivat päästä eroon kylpyhuoneen hanasarjan käytöstä, koska ne ovat halpoja tuottaa eikä kukaan välitä niistä. Jos haluat kylpyhuoneesi näyttävän tyylikkäämmältä, saattaa olla aika päivittää ne, ja siellä on valtava valikoima, ja joissakin niistä on jopa sisäänrakennettu tekniikka.

Älä jätä sitä viimeiseen asti

Kylpyhuoneesi ei tarvitse olla jälkikäteen, koska se on edelleen osa kotiasi, joten tee asialle jotain nyt, et tule katumaan sitä. Vaikka et välitä siitä, miltä kylpyhuoneesi näyttää tällä hetkellä, mikään ei estä sinua parantamasta sitä. Kaikella, josta olemme puhuneet, on suuri ero, jos kokeilet heitä.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara