Featured

5 maagista moottoripyörälaitetta, jotka auttavat sinua tiellä

865Views

Jos omistat moottoripyörän, sinun on rakastettava ajamista avoimella tiellä, mutta kokemuksesi voi helposti parantua. Katso joitain näistä hyödyllisistä laitteista, joita voit ostaa, ja ne käsittelevät kaikenlaisia ​​asioita, kun olet tien päällä.

Ram Aqua Box Pro 20

Kun ajat moottoripyörällä, sinulla ei ehkä ole tilaa pitää iPhoneasi taskussa, mutta kun liität tämän gadgetin pyörääsi, sillä ei ole merkitystä. Kotelo on tietysti vedenpitävä, koska et halua puhelimesi pilata, jos sataa. Voit silti käyttää kosketusnäyttöäsi puhelimessasi, mutta tämä tulisi tehdä vain, kun olet pysähtynyt tien reunaan, koska moottoripyörällä ajaminen on jo tarpeeksi vaarallista lukematta tekstiviestejä samanaikaisesti.

Skully P1 moottoripyöräkypärä

Se, että olet moottoripyörällä, ei tarkoita, ettet eksy kuin joku ajaa autoa, mutta heidän on paljon helpompaa asentaa GPS-järjestelmä ajoneuvoonsa saadakseen ohjeita. Voit saada myös nuo ajo-ohjeet, koska Skully P1 -kypärässä oli HUD sisällä, joten voit pitää silmällä. Sinulla on myös paljon helpompaa nähdä, kun jotain lähestyy sinua takaapäin, kun pystyt vilkaisemaan takana olevaa tietä kypärän sisäpuolelta.

Vilkkuva halogeenivalo

Turvallisuuden on oltava tärkein näkökohtasi aina, kun hypät polkupyörälle, ja tämä takavalon polttimo auttaa sinua pysymään paljon turvallisemmalla tiellä. Se on vain tavallinen takavalo, kun ajat mukana, mutta heti kun alat rikkoa valoa, se toimii. Se alkaa vilkkua useita kertoja sekunnissa, ja tämä jatkuu joka kerta, kun katkaiset, joten jos joku takanasi ei näe sitä ensimmäistä kertaa, ei ole mahdollisuutta, että hän pystyy jatkuvasti kadottamaan sen eikä törmää kanssasi.

Matkatavaroiden rahtiverkko

Moottoripyörän perävaunut ovat hienoja, koska niiden avulla voit kuljettaa paljon tavaraa ympäriinsä, mutta ne hidastavat sinua ja ellet aio ajaa paljon omaisuutta, et halua yhdistää sitä pyörääsi. Jos sinulla on vain muutama asia, jonka aiot viedä jonnekin, saat sen sijaan jonkin näistä lastiverkoista. Se kiinnittyy pyörääsi ja voit heittää kaiken sen alle, jotta et menetä kaikkea, kun ajaa tiellä.

Ei vedä Mach1

Jos haluat mieluummin käyttää jotain selässäsi sen sijaan, että panisit omaisuutesi rahtiverkon alle, voit noutaa tämän hämmästyttävän repun, joka on erityisesti suunniteltu moottoripyöräilijöille. Sen on tarkoitus olla markkinoiden aerodynaamisin, joten se ei aiheuta vastusta, kun ajat suurella nopeudella kuin kömpelö reppu. Siihen mahtuu silti melko paljon asioita, ja se on myös erittäin mukava käyttää, mikä tarkoittaa, että unohdat, että käytät sitä ja voit keskittyä tielle.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara