Featured

5 keittiösovellusta, jotka on suunniteltu auttamaan sinua suorittamaan tiettyjä tehtäviä ruoanlaitossa

709Views

Jos tarvitset apua keittiössä aterioita valmistellessasi, helpoin asia on ladata tietty tarpeisiisi sopiva sovellus. Minulla on joitain, jotka saatat löytää mielenkiintoisiksi, ja aiomme tarkastella niitä hieman yksityiskohtaisesti, jotta tiedät, auttavatko ne sinua suorittamaan tiettyjä tehtäviä, joiden kanssa kamppailet.

Valikko Käännä

Jos olet koskaan käynyt Italiassa, olet ehkä huomannut, kuinka heidän ruokansa näyttävät aina olevan paljon maukkaampia kuin kotona valmistamasi italialainen ruoka. Toivottavasti saat kätesi muutamiin vanhan koulun italialaisiin reseptikirjoihin, koska ne opettavat sinulle kaikki salaisuudet, jotka sinun on tiedettävä, mutta jos et puhu kieltä, tarvitset apua niiden kääntämisessä. Valikkokääntäjä auttaa sinua saamaan tarvitsemasi tiedot, ja sinun tarvitsee vain kirjoittaa muutama kirjain, ja sanan englanninkielisen merkityksen etsiminen on erittäin nopeaa.

SousVide Dash

Kun on kyse sous-vide-kypsennysaikojen määrittämisestä erityyppisille lihoille, et voi tehdä niitä itse, ellet ole saanut paljon kokemusta niiden testaamisesta aikaisemmin. Lihan koko, muoto ja kypsennystapa tulevat kaikki esiin. Voit helpottaa asioita itsellesi antamalla tekniikan tehdä kaiken työn puolestasi, mutta ennen kuin teet sen, sinun on ladattava SousVide Dash -sovellus ja olet valmis lähtemään.

iCookbook Diabetic

Et voi hyödyntää normaalia reseptisovellusta täysimääräisesti, jos olet diabeetikko, koska ainesosat voivat aiheuttaa sinulle haittaa, mutta sinun ei tarvitse enää huolehtia, koska iCookbook Diabetic -sovellus on suunniteltu erityisesti sinun tarpeisiisi mielessä. Kaikki sovelluksen sisällä olevat reseptit räätälöidään erityistarpeitasi varten ja voit nauttia niistä kaikista. Se tarkoittaa myös, että sinulla on nyt paljon suurempi valikoima elintarvikkeita, joista voit valita tulevaisuudessa.

Vaihdot

Jos odotat jääkaapin korjausmiehen tulemista, et ehkä pysty valmistamaan joitain suosikkiruokasi, koska sinulla ei ole pääsyä mihinkään ruokaan, jota normaalisti pidät jääkaapissa. Älä huolestu, koska kun sinulla on Substitutions-sovellus puhelimessasi, se antaa sinulle vaihtoehtoja, joita voit käyttää ja joihin ei liity tuoretta ruokaa. Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten voit käyttää sovellusta, mutta sen ytimessä se antaa sinun valmistaa aterioita, vaikka tietyt elintarvikkeet loppuvat.

Keittiön laskin PRO

Jokaisella, jolla oli vaikeuksia matematiikan kanssa koulussa, tulee olemaan yhtä vaikea aika reseptien kanssa, jos he ovat eri yksiköissä kuin mitä he ovat tottuneet. Laskimen käyttö on helpompaa kuin tuhlata paljon aikaa yrittää tehdä kaikki manuaalisesti, ja tämä estää ihmisiä menemästä nälkäisiksi ruoanlaitossa. Se on helppokäyttöinen ja heti kun olet liittänyt reseptikirjasta valitsemasi numeron, se antaa sinulle tarvitsemasi mittauksen välittömästi.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara