Featured

5 iPhone-sovellusta keittiön kunnostamiseen

709Views

Kodin kunnostus on nykyään iso yritys, jonka osuus on satoja miljardeja vuodessa. Lähes kaiken hakemusten avulla kodeiden kunnostaminen on yhä helpompaa. Nykyään monet kuluttajat ovat kääntymässä tablettien ja älypuhelinsovellusten puoleen. Jotkut sovelluksista ovat saatavilla ilmaiseksi, kun taas toiset ovat saatavilla pientä maksua vastaan.
Monet näistä sovelluksista tarjoavat melkein kaiken, mukaan lukien suunnitteluinspiraatio, tuotetiedot, projektineuvot ja ammattimaiset arvostelut, joita tarvitaan uudistushankkeen loppuunsaattamiseen. Voit käyttää näitä 5 sovellusta auttamaan sinua helposti keittiön kunnostuksessa:
1. Houzz
Tämä ilmainen sovellus tarjoaa upean tavan inspiroida sekä sisä- että ulkomuotoja. Houzz suunniteltiin alun perin vain Apple iPadille ja iPhonelle. Kuitenkin tänään, Houzz on saatavana Android-sovelluksena. Siinä on yli 500000 kotikuvaa kiinteistöistä, joita voit selata huoneen, tyylin ja sijainnin mukaan.
Lisäksi sovelluksessa on lukuisia artikkeleita, tuotetietoja, sosiaalisen median käyttäjäfoorumia ja suosituksia. Sovellus tarjoaa myös upeita ideoita kodinomistajille, jotka etsivät uudistushankkeita. Se väittää omistavansa yhden suurimmista suunnittelutietokannoista ja aktiivisen yhteisön, joka toimii tehokkaiden sosiaalisten työkalujen avulla.
2. Auringonhakija
Sun Seeker -sovelluksella voidaan auttaa peruskorjaajia ja ostajia löytämään kiinteistön valoisa ja pimeä puoli. Aurinko altistuminen kiinteistölle on tärkeä tekijä ostettaessa tai kunnostettaessa. Auringon ”polun” löytäminen ei kuitenkaan ehkä ole etusija useimmille kotiostajille.
Siksi päivät kiinteistön miehityksen jälkeen he huomaavat pian, etteivät he saa riittävästi valoa sisätiloissa. Tämän välttämiseksi asunnon omistajat voivat saada tärkeitä tietoja siitä, kenen heidän tulisi palkata, miten sisustaa ja / tai mitä värejä maalata seinät. Sovellus lisää älypuhelimen kameratoimintoa auringon polun ja sijainnin seuraamiseksi.
3. Kodinsuunnittelu 3D
Muihin sovelluksiin verrattuna Home Design 3D saattaa tuntua hieman kalliilta. Se on ohut malli PC-ohjelmistoista, joita usein käyttävät ammattimaiset suunnittelijat ja joka maksaa noin 43 dollaria. Sovellus toimii piirtämällä ensin talon huoneet ennen erilaisten huonekalujen lisäämistä. Napsautat painiketta, zoomaat kiinteistön läpi ja katsot sitä kaikista kulmista. Tämän avulla voit määrittää, mikä toimii sinulle ja mitä haluat muuttaa. Voit kokeilla ilmaista kokeiluversiota nähdäksesi, miten se toimii.
4. Handy Man DIY
Handy Man DIY on saatavana hieman alle 2 dollarilla. Tämä sovellus tarjoaa videoita ja järjestelmällisiä ohjeita muutamalle yksinkertaiselle kunnostustehtävälle. Lisäksi sovelluksella on tärkeitä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa tietoa huoneista ja kustannuksista. Jos olet DIY-henkilö, tämä sovellus toimii varmasti sinulle, koska voit tehdä pienempiä töitä itse ja säästää rahaa, jonka olisit käyttänyt Handy Maniin.
5. Delux MyColour
Delux MyColour on ilmainen sovellus, jonka avulla voit löytää talon, jonka seinävärit haluat kopioida. Sovelluksen avulla voit yksinkertaisesti saada kuvan eri esineistä ja napauttaa valokuvaa voitetusta väristä. Sovellus antaa sinulle värin vastaavan maalin nimen. Vaikka sovellus on ilmainen, Delux-maali ei ole!

Abbas Naara
the authorAbbas Naara