5 iPhone-sovellusta, jotka tarjoavat sinulle ohjausta kodin asioihin

En tiedä, milloin ostit kodin, mutta jos et ole huomannut, että muutamat asiat ovat muuttuneet sen jälkeen. Kun haluat tehdä tiettyjä kotiisi liittyviä asioita, voit ladata sovelluksia älypuhelimeesi ohjausta varten, ja aiomme käsitellä muutamia erilaisia ​​sovelluksia tänään.

Hyödyllisiä puhdistusvinkkejä

Helpoin tapa muuttaa koti dramaattisesti kuluttamatta rahaa on selvittää, miten se siivotaan kunnolla. Kotisi on oltava joitain alueita, joihin et ole tällä hetkellä tyytyväinen. Onko sinulla jossain tahra, joka ei tule esiin riippumatta siitä, mitä teet? Emme ole kaikki hämmästyttäviä siivoojaita, mutta meidän on silti pidettävä kodeistamme hyvät, joten lataa Hyödylliset siivousvinkit -sovellus, jos haluat saada kätesi hyödylliseen tietoon, joka auttaa siivoamaan kotiasi perusteellisemmin tulevaisuudessa.

KukkaPedia

Olisi virhe unohtaa puutarhasi, kun etsit sovelluksia, jotka auttavat sinua parantamaan joitain kodin osia, koska se tulee osana pakettia. FlowerPedia on valtava tietokanta, joka on täynnä tuhansia erilaisia ​​kukkia, ja ne kaikki on järjestetty eri luokkiin, jotta voit selata niitä ilman liikaa vaivaa. Se on loistava työkalu käytettäväksi, kun haluat tehdä puutarhastasi taideteoksen, koska voit valita kukat, jotka näyttävät parhaiten sovelluksen selaamisen jälkeen.

Punainen laseri

Kotisi sisustuksessa on aina varmistettava, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen kaikesta ostamastasi. Paitsi että se säästää rahaa, mutta voit käyttää ylimääräistä käteistä ostaa vieläkin kauniimpia asioita kodin tyyliin. Jos tarvitset apua parhaiden tarjousten löytämisessä, tarvitset markkinoiden parhaan viivakoodiskannerin, ja RedLaser sopii kuvaukseen. Kun näet jotain haluamaasi, voit skannata viivakoodin ja se kertoo sinulle halvimman paikan ostaa.

Etä

Jos sinulla on Apple TV, sinun on ladattava Etäsovellus, koska käytät sitä koko ajan, etkä koskaan kosketa enää normaalia television kaukosäädintä. Kun istut katsomassa televisiota, iPhonesi on joka tapauksessa kädessäsi ja kaikki ovat täsmälleen samat. Nyt voit ohjata televisiota suoraan puhelimesta. Pystyt myös hallitsemaan iTunes-kirjastosi missä tahansa kotisi paikassa, joten sinulla on aina musiikkia tarvittaessa.

Snapguide

Kotisi sisällä voi tehdä miljoona asiaa, mutta kuinka monen niistä luulet voivasi tehdä ilman askel askeleelta? Kuinka monella heistä tiedät aluksi? Tiedätkö, kuinka lisätä uutta kangasta tuoliin tai toteuttaa pieniä kylpyhuoneen kunnostushankkeita itse? Useimmat ihmiset eivät, eikä sinun pitäisi antaa sen huolestuttaa sinua, koska kun sinulla on Snapguide-sovellus puhelimessasi, voit löytää informatiivisia oppaita, jotka opettavat sinua tekemään mitä tahansa.

Comments are closed.