Liiketoiminta

5 asiaa, joita ei pidä unohtaa ottaa huomioon valmistautuessasi liikkumaan

353Views

Monille, riippumatta siitä, kuinka monta kertaa he muuttavat uuteen paikkaan, he näyttävät aina löytävän jotain, jonka heidän olisi pitänyt tehdä paremmin ja toisin, ja se tapahtuu yleensä valmisteluvaiheessa. Suunnittelu on erittäin tärkeää muutoksen valmistelussa, jotta säästetään aikaa, rahaa ja lopputavoite on mielessä. Tämän sanottuasi tässä on tarkistettu luettelo viidestä asiasta, joita ei pidä unohtaa valmistautuessasi seuraavaan siirtoosi:

Selvitys

Mitä enemmän tyhjennät, sitä vähemmän joudut nyrkkeilemään. Tehokas tapa tehdä on pitää autotallien myynti selvittääkseen tavarat, joita et enää tarvitse.

Lajittelu

Lajittele kaikki laitteet eri luokkien mukaan. Esimerkiksi kahvinkeitin ja uunit voivat olla yhdessä samassa laatikossa, jossa on merkintä ”keittiökoneet”.

Palvelut

Yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun ei pidä hukata, on liikkuja. Varmista, että olet jo varannut ajanvarauksen muuttopalveluun, jotta muutto sujuu sujuvasti eikä aiheudu muita ongelmia. Jos muutat ulkomaille, saatat tarvita konttien purkupalvelujen tarjoajaa auttamaan sinua.

Varasto

Ota kaikki talon tärkeät asiakirjat ja seuraa niitä. Tee tarvittaessa useita kopioita niistä, jotta et vaarassa menettää niitä. Tällaisia ​​asiakirjoja ovat häätodistukset, testamentit, vakuutukset ja niin edelleen. Alkuperäisiä kopioita tulisi käsitellä erityisen varovasti ja niiden tulisi liikkua kanssasi, vaikka menetät tulostetut kopiot.

Pakkaus

Tähän on kaksi tapaa. Jotkut haluavat pakata itse, kun taas toiset mieluummin palkata ammattitaitoista apua. Yleensä arvokkaat esineet on pakattava ensin, jotta et unohda tai hukkaa niitä muun talon pakkaamisen keskellä. Laatikot on myös suljettava vahvalla ja tukevalla teipillä, jotta esineet eivät putoa.

Abbas Naara
the authorAbbas Naara